Hoppa till innehåll

Serviceavtal

Komplettera er licens med ett serviceavtal! Tack vare serviceavtalet så kan vi garantera att ni alltid har tillgång till de senaste versionerna av våra program, på alla plattformar

Serviceavtalet ger er många förmåner

I korthet innebär avtalet:

Senaste version av programvaran på Oribi Habitat.

Tillgång till programvaran på samtliga plattformar.

Installations- och programsupport.

Nedladdningsbara ettårslicenser för hemmabruk till alla användare som omfattas av serviceavtalet.

Möjlighet att beställa enanvändarlicenser till ett reducerat pris.

Tillgång till Google Dokument-versioner & Word Online-versioner av programvaran

Serviceavtalet är det smidigaste sättet att få tillgång till Google Dokument-versionerna samt Word Online-versionerna av våra program för skolor och kommuner. Med serviceavtal kan programmen enkelt läggas till i er Google Workspace eller i Microsoft 365 Education, så att alla anslutna till domänen kan nå programmen.

Uppgraderingar

Har ni serviceavtal förser vi er med de senaste versionerna av programmen. Ni får en admin-inloggning där fullständig programversion finns att hämta via vår tjänst Oribi Habitat.

Fri tillgång till alla programversioner

Med serviceavtal får ni tillgång till alla tillgängliga versioner av programvaran. Detta innebär att programmen kan användas på Windows, Mac, Google Dokument & Word Online.

Support

Vi ger alltid både installation- och programsupport.

Ettårslicens

Personer (t.ex. elever, studenter eller medarbetare) som omfattas av avtalet får möjlighet att ladda ner programmen för hemmabruk, s.k. ettårslicenser. Programmen laddas ner via Habitat och kan användas under ett år. Förlängs avtalet så kan en ny version av programmet laddas ner, som sedan är giltigt i ytterligare ett år.

Serviceavtalets giltighet

Serviceavtalet fungerar som en prenumeration. Det träder i kraft omgående efter beställning. Beställaren faktureras årsvis i förskott och avtalet löper under en avtalsperiod på tolv månader. Vid varje avtalsperiods slut skickar Oribi en ny faktura. Om kunden inte önskar att förlänga avtalet skall Oribi kontaktas innan nuvarande avtalsperiod gått ut.

Kostnad serviceavtal

Begär en offert genom att kontakta oss på salj@oribi.se.