Hoppa till innehåll

Oribi ❤️ Glosboken

Under 2018 gick Oribi in som ägare av Glosboken. Sedan dess har vi arbetat stenhårt för att släppa Glosboken i en ny och förbättrad version.

Vad är Glosboken?

Glosboken är mer än bara ett verktyg för elever att plugga glosor! Det är ett verktyg för elever att lära sig alla typer av uppgifter som skolan ger, på ett roligt och enkelt sätt. Det är lätt för lärare och föräldrar att administrera. Läraren skapar sina egna uppgifter och delar enkelt ut dessa via Google Classroom eller via en länk. Det är enkelt att skapa läxförhör som baserar sig på övningarna som eleverna pluggat på.

Det finns flera olika sätt för eleverna att träna sina uppgifter på. Lärare och förälder kan se statistik över hur mycket eleverna har tränat samt följa deras resultat över tid.

Detta och mycket mer får du med Glosboken:

  • Möjlighet att göra olika anpassningar för eleverna genom stöd som talsyntes, bildstöd, kommentarer och exempelmeningar.
  • Individanpassade och självrättande läxförhör som sparar mycket tid för läraren.
  • Självkart fritt från reklam!

Begär offert som avtalskund

Fyll i formuläret så återkommer vi med en offert! Glöm inte ange antal användare.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Genom att skicka in detta formulär godkänner du våra Allmänna villkor och Integritetspolicy.

Du måste acceptera villkoren.
Kontrollera captcha för att verifiera att du inte är en robot.