Hoppa till innehåll

Vårt syfte

Vi vill se till att alla kan
förstå och bli förstådda.

Texthelper_Globe

Vår vision

Vårt mål är att till år 2030 ha hjälpt
1 miljard människor runt om i världen
att förbättra sin läsförmåga och förståelse.

Texthelper_mirror_TH Slate

Om oss

I över två decennier har vi på Oribi fokuserat på att skapa marknadens främsta språkmotorer med en grundläggande vision: att hjälpa människor att förstå och göra sig förstådda, oavsett var de befinner sig.

Våra erfarna utvecklare och kreativa webbdesigners samarbetar nära med våra experter inom språk, logopedi och pedagogik för att skapa verktyg som verkligen gör skillnad.

År 2022 blev vi en del av Texthelp-familjen, vilket möjliggör att våra verktyg nu når lärare och elever över hela världen. Vi strävar efter att göra en positiv inverkan i ännu fler människors liv, vare sig det är i skolan, på högskolan eller på arbetsplatsen.

År 2023 gick vi som de tre främsta företagen inom språkteknologi – Svensk Talteknologi AB, Oribi AB och Wizkids AB – samman och verkar nu enat under namnet Oribi Texthelp AB. Detta stärker vår position som ledande inom branschen.

Genom samarbeten med teknologipartners som Google och Microsoft samt som stolta samarbetspartners med Dyslexiförbundet har vår kraftfulla produktserie potentialen att förändra livet för tusentals människor i Sverige.

Denna resa är vår passion, och vi ser fram emot att fortsätta skapa lösningar som verkligen gör skillnad.

Kom i kontakt med oss

Business Development

Teknisk support

Customer Success