Hoppa till innehåll
icon-okeyboard

oKeyboard

Smart tangentbord med ordprediktion, autokorrektion, tal och exempelmeningar

oKeyboard ersätts av SkrivaText!

SkrivaText_NL

Vi har avslutat försäljningen av oKeyboard. Från och med den 1 oktober 2024 kommer produkten att fasas ut från vårt sortiment. Observera att om du redan använder oKeyboard kommer den att fortsätta fungera fram till detta datum.

 

SkrivaText är vårt nya kraftfulla verktyg som förenar våra mest omtyckta program och ersätter våra tidigare rättstavningsverktyg. Nu kan du enkelt få all den hjälp du behöver för att behärska stavning och grammatik på ett och samma ställe. Upptäck spännande nya funktioner, förbättrat gränssnitt och tillgång till alla språk i ett enda verktyg.

Ordprediktion

oKeyboards ordprediktion ger dig ett unikt skrivstöd. Börjar du skriva ett ord så får du ordförslag baserade på de tecken du redan skrivit.

Autokorrektion

Skriver du klart ett ord, och oKeyboard hittar stavfel, så rättar tangentbordet automatiskt ordet när du fortsätter att skriva nästa ord.

Exempelmeningar och lättförväxlade ord

När ett ord föreslås av oKeyboard så kan du svajpa ner vid nedåtpilen för att se ordet i kontext, eller för att se lättförväxlade ord.

Talande tangentbord

oKeyboard kan läsa upp bokstäver, ord och meningar medan du skriver. Du kan även läsa upp markerad text och ordprediktionskandidater.

Samma hjälp i alla dina appar

oKeyboard finns tillgängligt oavsett vilken app du skriver i så att du aldrig behöver välja mellan din favoritapp och läs-/skrivstöd.

oKeyboard fungerar på både iPhone och iPad.

Hämta oKeyboard

oKeyboard finns att köpa på App Store för privatpersoner.

Skola, kommun eller företag?

oKeyboard finns tillgängligt för utskjutning via MDM-system. Kontakta oss för att komma igång!

Systemkrav

oKeyboard fungerar på alla iPads och iPhones.

Vi garanterar stöd för de senaste två större versionerna av iOS (iOS 13 & iOS 14) och iPadOS.