Instruktionsfilmer

För dig som tycker mer om att titta på instruktionsfilm än att läsa manualer har vår fantastiska Johanna, även känd som Logopeden i Skolan, gjort ett antal introduktioner till några av våra program.

Stava Rex & SpellRight i Pages

Stava Rex & SpellRight för macOS kan integreras med systemets rättstavning och ge dig bättre stavningsförslag var du än är. I denna video beskriver Johanna hur du kommer igång med Stava Rex & SpellRight i Pages 5.

Läs mer om våra rättstavningsprogram »

Stava Rex i Google Dokument

I denna video beskriver Johanna hur du rättar svensk text med hjälp av Stava Rex för Google Dokument.

Testa Stava Rex för Google Dokument »

Grunderna i Stava Rex för Windows

I denna video beskriver Johanna hur du kommer igång med Stava Rex för Windows.

Läs mer om Stava Rex »

Kom igång med SpellRight för Windows

I denna video beskriver Johanna hur du rättar engelsk text med hjälp av SpellRight för Windows.

Läs mer om SpellRight »

Instruktionsvideo för Oribi Writer

Denna video beskriver hur Oribi Writer används på iPad.

Läs mer om Oribi Writer »

Kom igång med Saida

I denna video beskriver Johanna hur du kommer igång med ordprediktionsprogrammet Saida.

Läs mer om Saida »