Instruktionsfilmer

För dig som tycker mer om att titta på instruktionsfilm än att läsa manualer har vår fantastiska Johanna, även känd som Logopeden i Skolan, gjort ett antal introduktioner till några av våra program.

Stava Rex

Kom igång med Stava Rex för Windows

I denna video beskriver Johanna hur du kommer igång med Stava Rex för Windows.

Visa inlägg

Kom igång med Stava Rex i Google Dokument

I denna video beskriver Johanna hur du rättar svensk text med hjälp av Stava Rex för Google Dokument.
Visa inlägg

Kom igång med Stava Rex & SpellRight i Pages

Stava Rex & SpellRight för macOS kan integreras med systemets rättstavning och ge dig bättre stavningsförslag var du än är. I denna video beskriver Johanna hur du kommer igång med Stava Rex & SpellRight i Pages 5.
Visa inlägg

Här kan du lära dig mer om varje funktion i programmet

Så här rättar du din text

Stava Rex: Så här rättar du din text
Visa inlägg

Fler förslag + Lägga till ord i listor

Stava Rex: Fler förslag + Lägga till ord i listor
Visa inlägg

Ordboken

Stava Rex: Ordboken
Visa inlägg

Inställningar

Stava Rex: Inställningar
Visa inlägg

SpellRight

Kom igång med SpellRight för Windows

I denna video beskriver Johanna hur du rättar engelsk text med hjälp av SpellRight för Windows.
Visa inlägg

Kom igång med Stava Rex & SpellRight i Pages

Stava Rex & SpellRight för macOS kan integreras med systemets rättstavning och ge dig bättre stavningsförslag var du än är. I denna video beskriver Johanna hur du kommer igång med Stava Rex & SpellRight i Pages 5.
Visa inlägg

AppWriter

Material för lärare och elev.

TxtAnalyzer

Material för lärare och elev.

Övriga

Kom igång med oKeyboard för iPhone och iPad

Instruktionsvideo för oKeyboard – Oribis smarta tangentbord för iPhone och iPad
Visa inlägg

Kom igång med Saida för Windows

I denna video beskriver Johanna hur du kommer igång med ordprediktionsprogrammet Saida.
Visa inlägg

Kom igång med Oribi Writer för iPad

Denna video beskriver hur Oribi Writer används på iPad.
Visa inlägg

Reklamfilmer