Instruktionsfilmer

För dig som tycker mer om att titta på instruktionsfilm än att läsa manualer har vår fantastiska Johanna, även känd som Logopeden i Skolan, gjort ett antal introduktioner till några av våra program.

Stava Rex

Kom igång med Stava Rex för Windows

I denna video beskriver Johanna hur du kommer igång med Stava Rex för Windows.

Visa inlägg

Kom igång med Stava Rex i Google Dokument

I denna video beskriver Johanna hur du rättar svensk text med hjälp av Stava Rex för Google Dokument.
Visa inlägg

Kom igång med Stava Rex & SpellRight i Pages

Stava Rex & SpellRight för macOS kan integreras med systemets rättstavning och ge dig bättre stavningsförslag var du än är. I denna video beskriver Johanna hur du kommer igång med Stava Rex & SpellRight i Pages 5.
Visa inlägg

Här kan du lära dig mer om varje funktion i programmet

Stava Rex: Så här rättar du din text

Stava Rex: Så här rättar du din text
Visa inlägg

Stava Rex: Fler förslag + Lägga till ord i listor

Stava Rex: Fler förslag + Lägga till ord i listor
Visa inlägg

Stava Rex: Ordboken

Stava Rex: Ordboken
Visa inlägg

Stava Rex: Inställningar

Stava Rex: Inställningar
Visa inlägg

SpellRight

Kom igång med SpellRight för Windows

I denna video beskriver Johanna hur du rättar engelsk text med hjälp av SpellRight för Windows.
Visa inlägg

Kom igång med Stava Rex & SpellRight i Pages

Stava Rex & SpellRight för macOS kan integreras med systemets rättstavning och ge dig bättre stavningsförslag var du än är. I denna video beskriver Johanna hur du kommer igång med Stava Rex & SpellRight i Pages 5.
Visa inlägg

Reklamfilmer