Hoppa till innehåll

Varför välja Oribi?

Hos Oribi får du en stabil leverantör av assisterande teknik & avancerade hjälpmedel för personer med läs- och skrivsvårigheter. Våra lösningar är anpassade för enkel användning av såväl individen som organisationen, oavsett om man arbetar i en Microsoft-, Apple- eller Google-miljö. Distribution och administration skall vara enkelt.

Hjälpmedel är för alla!

Speciellt framtagen mjukvara för användare med läs- och skrivsvårigheter

Våra program är speciellt framtagna för personer med olika läs- och skrivsvårigheter och det ger ett betydligt bättre stöd än vanliga inbyggda rättstavnings- och språkkontroller. Våra program kan emellertid användas av alla som ibland behöver extra rättstavnings- och språkstöd.

Support & installation

Utöver våra detaljerade installationsguider här på hemsidan så erbjuder vi installationshjälp antingen över telefon, supportmail eller TeamViewer. Har ni någonsin driftproblem eller bara har någon undran kring uppdateringar? Kontakta oss så hjälper vi!

Anpassat för Google Workspace & Office 365

Stava Rex, SpellRight & Oribi Speak är anpassade för arbete i Google Workspace, och finns som tillägg i Chrome och Google Dokument. Oribi Speak är ett allmänt tillägg som läser upp all text i webbläsaren men Stava Rex & SpellRight kör rättstavningen direkt i Google Dokument.

Beställ

Om du vill köpa en produkt eller licens för enstaka användare så görs det lättast via Oribi Web Store. Större beställningar görs via direktkontakt med någon av våra säljare.

Beställ till flera

Vill du beställa en skol-, kommun- eller koncernlicens?

Kontakta oss!

Enstaka licenser

I vår webbshop kan du köpa enstaka programlicenser och betala direkt med kort.

Gå till Oribi Web Store ↗

Ladda ned

Om du vill köpa en produkt eller licens för enstaka användare så görs det lättast via Oribi Web Store. Större beställningar görs via direktkontakt med någon av våra säljare.

Oribi Habitat

Habitat är stället för dig som har köpt en större licens och vill komma åt dina nedladdningar. Som gamla Elevsajten, ungefär!

Gå till Habitat ↗

Mina sidor

På Oribi Web Store finns Mina sidor, där du som köpt enstaka produkter kan komma åt köphistorik, licensnycklar och hantera dina prenumerationer.

Gå till Mina Sidor ↗

Redo att ta reda på mer?

Kontakta oss idag för en gratis offert!