Hoppa till innehåll

Vi introducerar SkrivaText: Nästa steg i din textbearbetning!

Idag är en mycket speciell dag för oss på Oribi, och vi är oerhört glada över att dela en spännande nyhet med er. Det är med stor glädje och stolthet vi presenterar vårt senaste banbrytande verktyg:

SkrivaText
Stödet till dig som vill bli mer självständig i ditt skrivande

SkrivaText är en integrerad plattform som kombinerar våra mest populära program och ersätter nu Stava Rex, SpellRight, TxtAnalyser och ClaroStava. Dessa program har tidigare varit ledande inom rättstavning och grammatikkontroll i svenska skolor, och har länge varit till hjälp för elever och pedagoger över hela landet när det gäller att förbättra skrivförmågan och säkerställa korrekta texter. 

Nu tar vi dock nästa steg i vår utvecklingsresa för att erbjuda ett ännu kraftfullare verktyg. SkrivaText har skapats av branschexperter och samlar alla dina favoritfunktioner i ett enda verktyg. Vi är stolta över att presentera SkrivaText!

SkrivaText_NL

Vad kan ni förvänta er av SkrivaText?

  • Nytt och användarvänligt gränssnitt: SkrivaText har ett modernt och intuitivt gränssnitt som gör det enklare än någonsin att använda vårt verktyg.
  • Ännu skarpare rättning som även hanterar gravt felstavade ord: Vår förbättrade språkmotor säkerställer rättning av både svenska och engelska.
  • Möjlighet att markera ordklasser och satsdelar: Ni kan nu fördjupa er förståelse av texter genom att markera ordklasser och satsdelar.
  • Digitala ordböcker som inkluderar exempel och förklaringar: Nu kan ni utforska och förstå språket i era texter på ett smidigare och mer effektivt sätt med vår uppslagsfunktion.
SkrivaText illustration_email

Utforska SkrivaText – framtidens stavnings- och grammatikverktyg!

Delta i våra tre webinar där vi presenterar vårt nya verktyg. Ni kommer att få en djupare förståelse för hur detta verktyg fungerar och hur det kan förbättra elevernas skrivprocess. Vi kommer också att berätta om hur det ersätter tidigare verktyg.

Under sessionerna kommer vi att utforska verktygets olika funktioner och demonstrera hur det kan höja kvaliteten på texter genom korrekturläsning och grammatikkorrektioner. Genom praktiska exempel och detaljerade demonstrationer kommer vi att guida er genom verktygets användning och hur ni kan optimera skrivprocessen.

Vi ser mycket fram emot att dela dessa spännande nyheter med er och besvara era frågor. Om ni är registrerade har ni möjlighet att se webinaren antingen i realtid eller i efterhand. 

Tack för ert fortsatta förtroende och stöd. Vi ser fram emot att tillsammans med er forma framtidens grammatik- och rättstavningsverktyg!